Після виходу серіалу "Моя улюблена страшко" почали з'являтися чутки про можливий роман між головними героями.
Ірина Поплавська та Олександр Соколов прокоментували чутки про їх роман в ефірі "Сніданку 1+1".

Виконавці головних ролей серіалу "Моя улюблена страшко" настільки вжилися в ролі, що користувачі соціальних мереж почали приписувати їм роман. Мовляв, між ними виникла іскра поки вони грали закоханість на знімальному майданчику.

Скрін, Instagram "Моя улюблена Страшко"
Скрін, Instagram "Моя улюблена Страшко"

Ведучим "Сніданку з 1+1" актори розповіли, як почуваються після завершення знімань та відповіли на провокаційне запитання – чи є між ними романтичні стосунки у реальному житті. Пара обмінялася поглядами та Ірина Поплавська ще більше підігріла чутки.

"Я можу лише сказати, що щастя любить тишу", - заінтригувала глядачів акторка.

Скрін, відео YouTube "Моя улюблена Страшко"
Скрін, відео YouTube "Моя улюблена Страшко"


Нагадаємо, в українськомовному серіалі "Моя улюблена Страшко" розповідається історія внутрішньої трансформації сором’язливої розумниці Насті Глушко. Також підіймаються теми булінгу, мобінгу, харасменту, сексизму, об’єктивації, сприйняття себе.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще