Кейт Міддлтон зі своїм чоловіком принцом Вільямом з'явилася на прем'єрі фільму "Не час вмирати", який є новою частиною бондіани. Преса захопилася вбранням герцогині.

Журналісти відзначають схожість сукні герцогині Кембриджської з образом принцеси Діани в 1985 році. Видання People у своєму Instagram підкреслили схожість. Вони пишуть, що Кейт Міддлтон одяглася майже так само, як і принцеса Діана на одну з килимових доріжок. Мерехтливе плаття Кейт навіяло спогад про 1985 році, коли Принцеса Діана і принц Чарльз вийшли на Лондонську прем'єру фільму про Бонда "Вид на вбивство" з Роджером Муром в головній ролі.

Пост видання, скрін Instagram people
Пост видання, скрін Instagram people

Чи була у Кейт Мета повторити образ Діани - невідомо. Але абсолютно зрозуміло, що герцогиня в своєму сяючому образі затьмарила всіх інших зірок на прем'єрі.

Вона з'явилася на доріжці в сукні від Jenny Packham, яке було створене спеціально для неї в єдиному екземплярі. Кейт була схожа на райську птицю: плаття з напівпрозорого тюлю, прикраси з ручної вишивки бісером, стеклярусом і стразами зробили свою справу. Сукня сяяла і переливалася при кожному русі Кейт. Це видовище дійсно заворожило всіх.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше принц Вільям приготувався до порятунку Землі, поки Гаррі Кращий "просто так": "Відображає мою теорію"

Також "Знай.иа" королева Єлизавета II відкрила вакансію до палацу: платить 34 тисячі доларів

Як повідомляв портал «Знай.иа", Принц Вільям в люті через образи темношкірих футболістів збірної Англії: "Мене нудить..."