Популярна українська співачка, дружина відомого продюсера і репера Олексія Потапенка (Потап) Настя Каменських, схоже, вже втомилася від численних знімків зі своїм чоловіком, який шльопає її по п'ятій точці. Цього разу зірка екранів опублікувала знімок зі своєю співробітницею, членом команди Валерією.

Дівчата позували на пляжі в легкому одязі, що не дивно, адже за ними ховаються дуже миловидні картини океану, і навіть видно дерев'яне ложе, де можна помедитувати або позасмагати.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Насті Каменських в мережі Instagram.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Лєрочка, @upintothesky мало того, що ти супер професіонал у всьому, ти ще й дуже хороша і добра людина. Нехай всі твої мрії здійсняться і голова паморочиться від щастя, щосекунди", - пише Настя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Можна помітити, що Настя опублікувала один знімок, на якому вона з Валерією стоять в обіймах і миловидно посміхаються в камеру. На співачці відверте вбрання - комплект купальника, а її "професіонал" Валерія була в солом'яному капелюшку і чорній накидці.

Віддані шанувальники захопилися таким кроком Насті Каменських - опублікувати і свою команду в мережі, а не тільки з чоловіком. Буквально за одну годину знімок зібрав десятки тисяч лайків, а також безліч коментарів з компліментами.

А ось і те саме фото, яким, можливо, надихнулася Настя:

Пост Каменських, скріншот Instagram kamenskux
Пост Каменських, скріншот Instagram kamenskux

Раніше повідомляли, Потап без Насті Каменських пригадав захоплення з колишньою дружиною: "Я твій рот".

Як повідомляв Знай.uа, Потап пригадав часи до шлюбу з Настею Каменських: "Ти розбила моє серце...".

Знай.uа писав, Потап змусив Настю Каменських працювати на кухні після роботи: "тиранить" каструлями.