Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, відома за проектом "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією Instagram особистими моментами життя.

Крім того, вона навчає правилам етикету своїх шанувальників. Проте цього разу її допис присвячений Дню народження її улюбленця – песика на кличку Лунтик.

Вона повідомила, що собаці сьогодні виповнюється 10 років. Колись його подарували на свято Миколая донечці Фреймут, а тепер він живе у матері телеведучої.

«Нашому Лунтику сьогодні 10 років. Колись @zlata_mitchell попросила святого Миколая принести їй собачку. І Він її почув... У Лунтика не по-собачому цікаве життя - моя мама @freimutalla його нинішня господиня. І вона любить песика, не менше за рідних дітей! Лунтик знімався в "Ревізорі" і навіть у @vogue_ukraine, звідки, до речі, це фото. З ювілеєм, милий наш Лунтик», - написала вона.

Скрін, Instagram Фреймут
Скрін, Instagram Фреймут

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На фото Ольга тримає на руках песика, який виглядає, ніби живий аксесуар до її модного образу.

Прихильники Фреймут по-різному поставилися до цього допису. Поки одні вітали Ольгу зі святом, інші обурювалися через те, що улюбленець виявився для родини просто іграшкою.

«Пам'ятаю його у "Ревізорі" у одеському ресторані "Олів'є". Він ще тоді відмовився їсти сирну нарізку», - згадують одні фанати Фреймут.

«Це добре, що хоча б ваша мама не відреклась від Лунтика. Напевно, у всіх інших виявилась алергія на собачу шерсть», «Ось так завжди, дарували дитині, награлася - відвезли бабусі», - сердяться інші.

Нагадаємо, Оля Фреймут позмагалася красою з молодшою сестрою: очі розбігаються

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Фреймут видала, якою була в 18 років, "Ревізора" не впізнати: "Працювала офіціанткою"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут навчила українців етикету при парковці: "Купити шоколадку або води"