Чоловік Наташі Корольової Сергій Глушко, який більш відомий, як Тарзан поділився кумедними кадрами з мюзиклу "Бременські музиканти" в якому він грає.
Тарзан, як і його зіркова дружина Наташа Корольова має чимало шанувальників, тому він намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж цікавими новинами з особистого і творчого життя в своєму Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч чоловік.

Сергій Глушко( Тарзан), фото з instagram
Сергій Глушко( Тарзан), фото з instagram

Цього разу Сергій Глушко вирішив оприлюднити кілька фото з мюзиклу "Бременські музиканти", в якому він бере участь. Варто відзначити, що чоловікові Наташі Корольової дісталася роль осла.

" Е! ЕЕї! ЕЕ ! Якщо сумно, - Співай і танцюй! Всіх зі святом Віри, Надії і любові!😃 ",- так Тарзан підписав оприлюднені фото.

Сергій Глушко( Тарзан), фото з instagram
Сергій Глушко( Тарзан), фото з instagram

На одному з фото Сергій Глушко зображений у своєму сценічному образі при цьому він співає у величезний мікрофон. Відзначимо, що в сучасній постанові "Бременські музиканти" в осла трохи рокерський стиль, адже він одягнений шкіряну куртку з шипами.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще