Український танцюрист, зірка шоу "Танці з зірками" і суддя проекту "Україна має талант", Євген Кот частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 250 тисяч чоловік.

Зараз чоловік разом з дружиною продовжує викладати різні матеріали, зроблені на відпочинку в Туреччині. Їм дуже цікаво виконувати різні акробатичні рухи. Раніше вони робили це на сходинках, на траві. А зараз дійшли до дерева.

Женя Кот і Наташа Татаринцева, фото: Instagram
Женя Кот і Наташа Татаринцева, фото: Instagram

"Дайте назву фото))) @tatarintseva.kot", - написав Євген Кот у публікації.

Чоловік сидить в одних шортах під деревом і його погляд спрямований вгору, так як над ним постала Наталя. Красуня зігнулася і притиснулася до дерева своїми стегнами, опинившись в положенні головою вниз. Не вистачає декількох сантиметрів, щоб вони могли поцілуватися.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Женя Кот і Наташа Татаринцева, фото: Instagram
Женя Кот і Наташа Татаринцева, фото: Instagram

"Справжня сім'я🐱❤️! Кіт і кішечка🔥", "Дай мені цьом... я б так назвала", "Ти так носочок натягнув шикарно😍😂", "В захваті від вас👏👏", "Небо цілує землю?❤️", "Нескінченність🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, учасник "Танців з зірками" Женя Котик Волочкова парним піруетом у повітрі: "Проти сонця"

Як повідомляв "Знай.ua", переможець "Танці з зірками" Євген Кот показав, що витворяє зі своєю дружиною догори дригом: "Вогонь"

Знай.ua писав, легенда "Танців з зірками" Євген Кот розкрив головну слабкість своєї дружини: "Дуже велика..."