Дочка онкохворої Заворотнюк злякала траурним вбранням Актриса з телесеріалу "Моя прекрасна Няня" Анастасія Заворотнюк продовжує боротися з важким захворюванням — раком мозку.

Сім'я Анастасії практично не ділиться подробицями про її стан, просячи залишити це в рамках особистого життя. І родичів можна зрозуміти-адже важкий стан близької людини не те, на чому можна спекулювати. Є у мовчання сім'ї і зворотна сторона. Увага прикута до активної блогерки-дочки Анастасії Анни Заворотнюк. І варто Ганні одягнутися в Чорне, шанувальники починають підозрювати найгірше.

Пост дівчини, скрін Instagram anna_zavorotnyuk
Пост дівчини, скрін Instagram anna_zavorotnyuk

Аня в своєму Instagram опублікувала фото в чорній куртці і такого ж кольору кепці, а в описі ще й це підкреслила. "Любите чорний?"- запитала вона у фанатів. "Ні, сумний дуже..." - такий відгук прийшов першим. Варто відзначити, що на фото блогерка виглядає не так вже сумно. На неї красиво падає сонячне світло, і Аня посміхається одними краєчками губ. Обличчя її зі зрозумілих причин кілька стривожене і стурбоване, але видно, що дівчина тримається молодцем, відмінно стежить за собою і не перестає радувати шанувальників свіжими фотографіями.

У коментарях пишуть, що такий образ їй дуже йде, і з цим неможливо не погодитися. Анна Заворотнюк не раз зізнавалася, що підтримка фанатів і їх увагу дуже піднімають їй настрій і дозволяють не скотитися в безодню смутку.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, раніше дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк приголомшила визнанням: "Ростуть щоки..."

Також "Знай.иа" дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк перетворилася на зухвалу ковбойку: підкорить будь-якого "жеребця"

Як повідомляв портал «Знай.иа", еволюція кухаря: Анна Заворотнюк поділилася улюбленою стравою