Південнокорейська актриса Лі Ю Мі не надто часто, проте радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 3,2 мільйонів чоловік.

27-річна дівчина відома світу завдяки ролі в новому серіалі на Netflix - "Гра в кальмара". Таку ж назву має звичайна дитяча гра з простими правилами. Однак це не стосується сотні спеціально відібраних людей, які просто зобов'язані грати проти власної волі.

Лі Ю Мі, фото: Instagram
Лі Ю Мі, фото: Instagram

Всі ці люди виявилися заручниками життєвих обставин. Вони не можуть розплатитися з боргами, тому одного разу опинилися в невідомому місці, щоб битися за величезну суму грошей. Кількість гравців з кожним рівнем складності поступово зменшується через смертей.

"Гра в кальмара😍", - пише Лі Ю Мі в публікації.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вона сфотографувалася на тлі інших акторів, які взяли участь у цьому проекті.

Лі Ю Мі, фото: Instagram
Лі Ю Мі, фото: Instagram

"Другий раз дивлюся", "Фільтр такий милий", "Як справи, як сказати по-китайськи, що ти милий?", "Красиво, ідеально, жодного разу не помилився (колись було помилитися)", "Люблю тебе", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, в "Грі в кальмара" показали реальний телефон жителя Кореї: дзвонять побалуватися, а Netflix запропонував 100 мільйонів

Як повідомляв "Знай.ua", серіал "Гра в кальмара" від Netflix жахнув глядачів паралелями з реальністю: "Криваве видовище"

Знай.ua писав, "Дюна" Вільнева порівняли з першим фільмом Лінча: скажені гроші і ганебний провал