Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 315 тисяч осіб.

Дівчина вже багато років залишається ведучою програми "Аферисти в сiтях", яку без Олени-Крістіни уявити дуже важко. А зараз вона поділилася кількома фотографіями, будучи близько пишної рослинності в компанії Павла Розенка, улюбленої собачки Сари і оператора.

Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь
Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь

"Коли зі зйомки забирає вся зграя 🤩❤️🔥❤️🔥❤️🔥 на очах оператора - сльози розчулення?😂😂 Так, Серьож, @lyannoysergey? 😂😂😂", - пише Олена-Христина В публікації.

Хтось у коментарях зазначив, що друга і третя фотографія нічим не відрізняється. Телеведуча підтвердила це і заявила, що третій знімок виявився в публікації випадково.

Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed
Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Бідний оператор😂", "Коли будуть нові серії? Дуже вас любимо", "Сара на висоті в прямому і переносному сенсах😂😂😂", "Зйомка в лісі? Щось цікаве нам готує🔥", "А зграя називається - коханий чоловік забрав з роботи😂🙈", - пишуть користувачі під постом.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь зробила дивну пропозицію інструктору з водіння: "Облизати?"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь взялася за зброю через нахаби в "Аферисти в сiтях": перевірить на вірність

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь "кинула" Розенка через нового красеня: живе тепер з ним