Американський актор гавайського Походження Джейсон Момоа частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 16,4 мільйонів чоловік.

42-річний артист встиг знятися в таких глобальних фільмах, як "Аквамен", "Дюна", "Гра престолів", "Дикий", "Ліга справедливості". А зараз він виставив пост, в якій зізнався, що опинився у своїй новій "охані" — сім'ї.

Джейсон Момоа
Джейсон Момоа

"Так радий вчитися у таких талантів, це була справжня честь. Всі тут хотіли б висловити величезні привітання великому другу і покровителю. Вчора ввечері ми підпалили червону килимову доріжку 007. На прем'єрі до Джейсона приєдналися його чудові діти і права рука @da_bray, які виглядали однаково фантастично!", - пише Джейсон Момоа в публікації.

Джейсон Момоа
Джейсон Момоа

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ви, хлопці, виглядаєте казково. Було круто", "Ви, хлопці, виглядаєте чудово!", "О боже. Всі виросли🖤", "У хлопчика обличчя Лізи", "Гарний костюм!😍", "Красивий чоловік🔥🔥🔥", "Приголомшлива робота. Костюм фантастичний. Ти чудово виглядаєш", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, серіал "Гра в кальмара" від Netflix жахнув глядачів паралелями з реальністю: "Криваве видовище"

Як повідомляв "Знай.ua", Зендея, Тімоті Шаламе і Джейсон Момоа: що відомо про головних героїв фільму "Дюна"

Знай.ua писав, Кит Харрінгтон оговтався після фіналу "Гри престолів" і готовий з'явитися на екранах, співпрацює з Marvel