Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, співачкою Slavia, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти свого особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,5 мільйона підписників.

На офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" повідомили радісну новину для всіх глядачів телеканалу "Україна" - Дзідзьо поповнить ряди зоряної сотні в проекті "Співають всі".

"Я неначе вовк із мультика "Капітошка" – дивлюсь у дзеркало і повторюю: "Я злий!" Але насправді – дуже добрий. Для того, щоб я натиснув на кнопку, треба гарно заспівати. Якщо ти йдеш на цей конкурс, треба мати голос, а не просто прийти, щоб показати себе – для того є інші проєкти" - заявив артист.

Нагадаємо, талант-шоу полягає в боротьбі простих українців за грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень. Голосувати за кращий виступ буде вся сотня, в яку входять всі знаменитості українського шоу-бізнесу. Вирішальне слово залишається за головним капітаном - Наталією Могилевською. Шоу показують на телекаалі "Україна" щосуботи, о 21:00.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Співають всі, фото: Instagram
Співають всі, фото: Instagram

Нагадаємо, таємничий Арлекін змусив Машу Єфросиніну і Вову Дантеса попітніти на "маскараді": "Данилко або Сердючка"

Як повідомляв Знай.uа, розлучений Дзідзьо повалив блондинку на ліжко: "Сучка стара"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько поскаржилася на важке життя молодої мами, Меладзе з Джанабаєвої і не снилося: "Я взагалі не сплю"