Всесвітньо відома співачка зі Сполучених Штатів Америки, Брітні Спірс, яка вже більше доби вільна від опіки батька, поділилася новими кадрами з шанувальниками.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є останнім часом. Дуже довго їй забороняли самостійно робити пости, і все ретельно контролювалося, щоб вона не зробила зайвих дій.

Однак, тепер вона все частіше почала з'являтися в інформаційному полі, і це продовжиться далі, адже, в США відбувся суд, де її батько був відсторонений від опікунства.

Своє звільнення від батька і всіх інших родичів вона вирішила мабуть відсвяткувати з розмахом, і почала публікувати досить відверті фотографії з берега океану.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Примітно, що на деяких кадрах вона абсолютно гола, що викликає якийсь шок. Однак, фанати продовжують підтримувати співачку, так як вона 13 років перебувала в ув'язненні батька.

"Ігри в Тихому океані нікому не зашкодять😉 💋 🙊!!!! Псссс фото не редагую ... ванна крива😂 😂 😬 😬!!!"- сказано в повідомленні під постом.

Хто саме їй робив нові знімки - достовірно невідомо, проте, найімовірніше це був її молодий чоловік, який не так давно їй зробив пропозицію.

Щоб Instagram не заблокував ці фото, Брітні Спірс закрила всі потаємні місця смайлами.

Нагадаємо, старший син Брітні Спірс скоро сам обзаведеться фанатками: як виглядає 15-річний Шон.

Раніше ми писали про те, що батько Брітні Спірс зробив заяву про заточену дочку:"кожній потрібен злочинець".

Також портал Знай.uа писав, що заточена Брітні Спірс опинилася на волі і показала дорослих синів: "це безумство".