Стало відомо про те, чим дивуватимуть глядачів у новому випуску шоу "Співають всі". Один з учасників володітиме голосом президента України - Володимира Зеленського.

Вже завтра, 2 жовтня, о 21:00 канал "Україна" покаже шостий випуск суперпопулярного талант-шоу "Співають всі!", в якому "сотня" зіркових експертів обере наступних фіналістів проекту. Цього разу на сцену вийде учасник, який вразить різноманітністю голосів, адже він може спародіювати будь - кого-від президента до ведучого Володимира Остапчука! І можливо, саме він отримає півмільйона гривень у фіналі шоу.

Спiвають всi, фото: Instagram
Спiвають всi, фото: Instagram

Глядачів чекають ще чимало учасників, кожен з яких талановитий. З'являються там не тільки ті, хто займається музикою на професійному рівні, а й представники інших різних професій. Одним з таких став чоловік зі Львова - він ведучий. Співачка Солоха відзначила його таланти.

"Мені подобається такий мужній і брутальний чоловік! Так хочеться цієї справжньої чоловічої енергії, хочеться року", - коментує зірковий експерт шоу "Співають всі!" Солоха.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Спiвають всi, фото: Instagram
Спiвають всi, фото: Instagram

"А голос у нього, як у Володимира Зеленського" - зазначила далі Наталія Могилевська. Як виявилося, це ще один талант чоловіка, так би мовити прихований козир. Львів'янин може повторювати голоси знаменитостей, варто тільки його продемонструвати. Володимир Остапчук був в шоці, коли учасник заговорив його голосом.

Далі він виконав композицію одного з присутніх у залі експертів - Дзідзьо. "Ти зрозумів, що мої пісні не так легко співати - всі вокалісти думають, що там немає нічого такого. Насправді там все дуже глибоко, закопано-це треба розгадати..."- ділиться враженнями DZIDZIO.

Чи вдасться йому пройти в наступний етап-дізнаємося вже цієї суботи, 2 жовтня на телеканалі "Україна".

Нагадаємо, що Наталя Могилевська видала ліки від осінньої депресії

Як повідомляв портал Знай.ua, двічі одружений Володимир Остапчук показав улюблену позу

Також Знай.ua писав, дружина Володимира Остапчука звабила чоловіка перед вихідними