Незмінний соліст групи Иванушки International Андрій Григор'єв-Апполонов опублікував фото з подорожі по Африці. Там він поспілкувався зі слонами.

Пост співак опублікував у своєму Instagram. "#слон #Африка #мене" - підписав фото артист.

На фото Андрій стоїть посеред небагатої на рослинність місцевості, в легкій Білій напівпрозорій сорочці, коротких штанях і білих кросівках. Обличчя співака показує, що він явно задоволений цією поїздкою. За його спиною стоять три слона, які не сильно зацікавилися Андрієм.

"Круто, настільки круто, що словами не передати", " Андрію, скільки вражень від Африки!" "Класне фото! Так близько побачити слонів в живій природі!", "вау, мій чоловік! В юності я мріяла потрапити на ваш концерт але доля лиходійка (ідеальний образ, обожнюю вас!", "Треба на тлі левів ще" - пишуть захоплені шанувальники артиста.

Подорож на інший континент-це завжди захоплююче. Особливо якщо не сидіти в номері готелю, а гуляти по місту, або навіть їздити по країні, в яку ви приїхали. Соліст Іванушек отримує від поїздки все. Побачити слонів в дикій природі на близькій відстані-велика удача. Немає сумнівів, ця поїздка подарує Андрію масу вражень. А сам співак поділиться ними зі своїми фанатами, щоб і люди могли відчути ці емоції.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кирило Андрєєв з "Иванушек" став дідусем, мережа кишить жартами: "все ще слухаєш "Тополиний пух?"

Також "Знай.иа" рудий з "Иванушек" знайшов заміну музиці, Винник з масками і поруч не стояв

Як повідомляв портал «Знай.иа", рудий з "Иванушек" труснув старовиною і закотив вечірку в столиці: "Як ніби в перший раз..."