Відома українська співачка Віра Брежнєва зізналася, що з приходом холодних пахмурних осінніх днів засумувала за сонячним теплом.
Віра Брежнєва має чимало шанувальників, тому зірка намагається часто тішити їх новими світлинами, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїх сторінках у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 12 мільйонів осіб.
Цього разу Віра Брежнєва вирішила поностальгувати за літнім теплом та сонечком, тому поділилася архівними кадрами зі свого останнього відпочинку на острові Крит.

Віра Брежнєва, фото з instagram
Віра Брежнєва, фото з instagram

Зірка зізналася, що у ці холодні осінні дні їй дуже не вистачає тепла. Через це Віра Брежнєва дуже мерзне, тому їй довелося вже дістати теплі шкарпетки аби хоч якось зігрітися.

"Вчора так замерзла, спочатку на майданчику, потім вдома. Занадто холодно настала осінь. Хочу тепло і зелень, а не ось це ось все .. Дістала теплі шкарпетки і фото з мого серпневого триденного Криту 💚", - зазначила Віра Брежнєва.

Віра Брежнєва, фото з instagram
Віра Брежнєва, фото з instagram


На одній з опублікованим фото Віра Брежнєва позує на терасі у коротеньких шортиках та топі. Зверху зірка одягла стильну сорочку зеленого кольорую. Свій образ співачка доповнила взуттям в тон сорочки на високих підборах.

Як повідомляв Знай.ua, Віра Брежнєва "вижила" Еріку Герцег з Віагри: ревнувала до Костянтина Меладзе

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Знай.ua писав, Віра Брежнєва скинула нижню білизну перед камерою: Костянтин Меладзе не схвалить. Брежнєва прийняла душ топлес, нагадавши фанатам, чому була головною зіркою "ВІА Гри"