У сучасному ритмі життя все більше людей починають відчувати безпричинну паніку, постійну тривогу або розлади сну. Доходить до того, що вони не можуть нормально жити. Такі симптоми можна вилікувати, якщо почати ходити до психотерапевта. Але багато людей бояться їх, так як думають, що психотерапевти потрібні тільки тяжкохворим людям. Зірковий шлях взяв інтерв'ю у зірок, яким візит до психотерапевта кардинально змінив життя.

На своєму Youtube-каналі Зірковий шлях випустили відео, де зірки пояснюють на прикладі свого життя, чому не варто бояться психотерапевтів.

Андре Тан на інтерв'ю джерелу, скрін Youtube Зірковий шлях
Андре Тан на інтерв'ю джерелу, скрін Youtube Зірковий шлях

Співак Melovin усвідомив, що його тягне і до дівчат, і до хлопців в 13 років. Він боявся в цьому зізнатися оточуючим, і на цьому грунті у нього почалися психологічні проблеми. Співак почав страждати панічними атаками. Це змусило його піти до психотерапевта. Світлана Ісаєнко, психотерапевт артиста, висловилася про цю ситуацію: "Насправді Мел це приклад людини, яка перемогла, ця людина переможець по життю, який дійсно виніс це і не побоявся. З огляду на те, що у нас завжди була в пострадянському просторі стигматизація, нас таврували і говорили, що якщо ти йдеш до психіатра, то все, ти божевільна людина. Це не так, це зовсім не так. Це таке ж захворювання, як і перелом ноги. Ми ж не боїмося, не соромимося, не цураємося перелому ноги. Навпаки, ми йдемо до фахівця, надягаємо гіпс і одужуємо. Точно також і з психікою. Точно так само і з ментальним здоров'ям."

Melovin, instagram.com/zhvl_official
Melovin, instagram.com/zhvl_official

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після сеансів з психотерапевтом Melovin зробив камінг-аут, його життя змінилося кардинально. У нього пропали панічні атаки, як зізнається співак, їх немає вже місяців п'ять. Melovin закликає всіх людей з психічними проблемами, а не до "бабкам, ворожкам і повитухам". Психотераперт зробила артиста щасливим і сміливим. У телефоні у співака фахівець записана як "душевні крила"

Злата Огнєвіч вважає, що сім'ю і кар'єру можна поєднувати. Злата зізнається, зрозуміла вона це тільки рік тому, допоміг їй її психотерапевт, який з'явився в житті співачки після розриву відносин з хлопцем-абьюзером. Спочатку у відносинах дівчини все було добре. Хлопець поводився дбайливо і романтично. Але коли артистка закохалася і прив'язалася, хлопець почав її принижувати, говорити, що вона не красива, у неї жахлива фігура, посередній талант. Психотерапевт допоміг Златі розібратися в своєму житті і в стосунках.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Співачка Анастаія Приходько після Євробачення - 2009 і розриву контракту з Костянтином Меладзе хотіла накласти на себе руки. З глибокої депресії артистку витягнув психолог і допоміг їй переоцінити життєві принципи. Зараз Анастасія не мріє про сцену. Її перший пріоритет-чоловік і троє дітей.

Анастасія Приходько, фото з instagram
Анастасія Приходько, фото з instagram

Tayanna розповіла, що більшу частину життя не любила себе і не сприймала своє тіло через те, що її батько не говорив їй що любить, і не хвалив дівчину. Так у співачки з'явився психолог. Tayanna зізнається, що раніше вважала психотерапевтів марними, але зараз змінила свою думку. Артистка поділилася, що психотерапевт поміняв її внутрішній стан, поміняв життя і простір навколо. Співачка більше не ображається на батька, і готова по-справжньому полюбити.

Tayanna, фото: Instagram
Tayanna, фото: Instagram

Дизайнер Андре Тан поділився, що почав ходити до психотерапевта навесні 2020 року. Через проблеми в бізнесі і сімейних проблем Андре впав у глибоку депресію, і приймав важкі антидепресанти. З депресії Андре Тана вивів психотерапевт, він допоміг дизайнеру впорається з кризовим моментом. Також Андре Тан зрозумів, що їх постійні сварки з дружиною впливають на їх дочку і прийняв рішення про розлучення. Зараз дизайнер ходить до психотерапевта раз на два-три місяці.

Нагадаємо, раніше" Холостячка " Злата Огнєвіч вразила природною красою: "Яка ніжна наречена"

Також "Знай.иа" холостячка " Злата Огнєвіч влаштувала битву брюнетки і блондинки: хто переможе

Як повідомляв портал «Знай.иа", Melovin заявив про образи і булінг-гірше, ніж на Atlas Weekend: "це лайно я теж пройду, у мене є калоші"