Радіоведучий і шоумен, зірка телеканалу 1 + 1 Анатолій Анатоліч в черговий раз дав привід для гордості коханій дружині Юлі Бойко. Всім відомо, що крім медійного життя Анатоліч - великий шанувальник спорту, зокрема, легкої атлетики. Але вболівати за фаворитів з дивана — далеко не його стиль.

Юля у своєму Instagram розповіла, що її чоловік просто обожнює біг. Він став невід'ємною частиною життя Анатоліча вже 10 років тому. Вона показала гордість чоловіка - його медалі. Тепер Анатоліч поїхав за новими досягненнями в Лондон, розповіла його дружина, і закликала фанатів підтримати ведучого і побажати йому здоров'я і успіхів.

Юлія Бойко, фото Instagram yulattt
Юлія Бойко, фото Instagram yulattt

"Черговою планкою для нього став Abbott World Marathon Majors-серія найбільш масштабних, відомих і бажаних марафонів у світі. Він вже двічі пробігав 42 км в Нью Йорку, а сьогодні збулася його мрія - він поїхав на марафон в Лондон який пройде вже цієї неділі. Давайте разом тут підтримаємо його і побажаємо удачі, витримки і здоров'я (він все прочитає)."— - написала Юлія Бойко.

Вона також похвалилася, що у Анатоліча більше 50 медалей за участь у забігах різного рівня складності в різних країнах. 37-річний шоумен знаходиться в чудовій фізичній формі і не збирається найближчим часом зупинятися на досягнутому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Анатолій Анатоліч планує "втечу" від дружини і дітей: "Це робить життя кращим!"

Також "Знай.иа" повідомляв, що молодий Татко Анатолій Антолич показав найдорожчу жінку, і це не Дружина: "Ви ж знаєте..."

Як повідомляв портал «Знай.иа", Анатолій Анатоліч вибрав хресних для маленького сина: цього разу не Світлана Лобода