Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Цього разу артистка поділилася проблемою, з якою зіткнулися всі її сусіди, і вона в тому числі - в її житловому будинку почастішали крадіжки квартир і пошкодження транспортного майна на вуличній території. Леся записала відео в ліфті, і виглядала дійсно стурбованою, тому звернулася до своїх шанувальників за порадою. Телеведуча попросила розповісти фанатів, чи були у них такі випадки.

"Ребята, я не знаю як у вас, але у нас в ліфтах висить оголошення про те, що почастішали крадіжки квартир. Про пожежі і потопи я взагалі мовчу... Розкажіть будь ласка, яка у вас ситуація в будинках", - сказала засмучена Леся Нікітюк на відео.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк ротиком показала Укравтодору, як заробляти гроші. Сольна пісня артистки принесла перші гроші.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Леся Нікітюк показала, як використовувати гумовий виріб: допомагає тримати себе у формі

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк у короткому червоному міні змусила чоловічі серця битися частіше: "Плач і дивись"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк "прив'язала" красеня до крісла і змусила бігти: попа застрягла