24-річний популярний український виконавець Костянтин Бочаров, більш відомий під псевдонімом Melovin, не надто часто, проте радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч осіб.

У неділю, 3 жовтня 2021 року, відбудеться п'ятий прямий ефір всіма улюбленого проекту "Танці з зірками". Але зараз мова піде не про підготовку до нового епізоду, а про "відносини" між Melovin і його партнеркою Єлизаветою Русиною.

Melovin, скріншот Youtube
Melovin, скріншот Youtube

Дівчина виставила всього один знімок в Stories, але вже прикувала увагу, бо показала хлопця без штанів. Вона захоплюється м'язами ніг Melovin, показавши, якого результату їм вдалося досягти через щоденні наполегливих тренувань.

"Рельєфи, м'язи, просто вау @melovin_official Дивіться який результат щоденних танців зі мною", - написала Єлизавета Русина в публікації.

Melovin і Ліза Русина, скріншот: Instagram Stories
Melovin і Ліза Русина, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

А ось Melovin, опублікувавши знімок у себе, додав до нього всього одну картинку-сміється обличчя Волан-де-Морта. Після цього Ліза виклала шикарний знімок співака з масивними вусами, які він носив протягом четвертого прямого ефіру.

Melovin і Ліза Русина, скріншот: Instagram Stories
Melovin і Ліза Русина, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, пристрасний Фагот віддався партнерці на "Танці з зірками": крутіше Melovin

Як повідомляв "Знай.ua", фанати тягнуть Melovin до фіналу "Танці з зірками", поки шоу залишають гідні: хто пішов назавжди

Знай.ua писав, Melovin проти Lida Lee на "Танцях з зірками": яка пара змогла більш пристрасно показати любов на паркеті