Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, співачкою Slavia, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти свого особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 мільйона чоловік.

Цього разу артист показав результат своїх старань - авторський кулінарний продукт DZIDZIO PIZZA. А в своїх Insta Stories він розмістив реакцію однієї зі своїх прихильниць на його творіння. У кадрі можна побачити дві коробки піци, з логотипом продукту артиста.

скріншот з Insta Stories

На своєму особистому YouTube-каналі Дзідзьо розмістив рекламний ролик і в подробицях розповів про кулінарний шедевр. Як зізнався артист, він дуже любить готувати і його мрія-нагодувати всіх.

"В меню, яке зараз складається з 9 видів DZIDZIO PIZZA, ми разом з талановитою командою на чолі з Яною Дерев'янко, вклали всю свою душу і любов", - написав Дзідзьо під відео.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, Дзідзьо створив власний сайт, щоб українцям було зручніше замовити піцу.

Раніше ми писали про те, що Slavia після розставання з Дзідзьо заспівала про кохання: "Моє життя, моя душа"

Нагадаємо, розлучений Дзідзьо пошкодував про "камасутру" з блондинкою: "Я злий"

Як повідомляв Знай.uа, Slavia знайшла руки, які роблять їй приємно після розлучення з Дзідзьо: "Вибачте за позу"

Також портал Знай.uа писав, що Наталія Холоденко розповіла, як потрапила у фільм Дзідзьо: "Робить непристойні пропозиції"