Син відомого продюсера і реп-виконавця Потапа дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про себе і про труднощі життя в зірковій родині.

Як відомо, в 2015 році Потап розлучився зі своєю дружиною Іриною Горовою. Після розставання він довго приховував і заперечував стосунки з Настею Каменських, і пара зізналася у відносинах тільки в 2019 році. Перший шлюб Ірини та Олексія тривав 15 років, в якому народився чудовий хлопчик Андрій - зараз йому вже 13.

В українському шоу "Зірковий шлях" на телеканалі «Україна» хлопець вирішив розповісти про себе світу, про стосунки з мамою і батьком, а також про особисті життєві труднощі через публічність батьків.

Своє інтерв'ю Андрій почав із заяви про те, що він інтроверт. Йому нелегко знайомитися з людьми і комунікувати в суспільстві. Незважаючи на це, успішність хлопчика в школі висока - він хорошист, і батьки контролюють це питання. Зараз Андрій вчиться в 7 класі, займається боксом і веде свій аккаунт в соцмережі Instagram, на публікації в якому іноді не сильно позитивно реагують люди.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Мені писали з погрозами. Мене знайдуть, вб'ють. Говорили: виходь - ми знаємо де ти живеш. На таблетках будеш жити, ми всі ребра тобі на місце поставимо", - поділився Андрій, але страху в таких ситуаціях він не відчував.

Андрій зізнався - публічність батьків йому заважає. За словами хлопця, більшість друзів спілкується з ним, тільки через те, що він син відомої особистості. Але, Андрій заявив - Потап найкращий батько. Артист навіть платить йому гроші за хороші оцінки - 11 це 110 грн, 10 - 100 грн і тд.

"Мені хочеться проводити з ним більше часу. Він живе не зі мною, я живу з мамою. В принципі, хотілося б частіше бачитися. На моє 11-річчя не приїхав, але старається, у нього важка робота", - відповів Андрій на питання про брак уваги від батька

У 13-річного Андрія вже був досвід відносин з дівчатами. Перші - з 1 по 3 клас, другі - з 4 по 5 клас. Також, хлопець зізнався, що вже цілувався по-справжньому. Зараз серце хлопця, але на прикметі вже є щасливиця.

Нагадаємо, Потап розповів про бідне дитинство і про тернистий шлях до великого успіху: "Ми були на самому дні"

Як повідомляв Знай.uа, Потап показав всі свої зморшки разом з копією Ірини Горової, Насті Каменських і не видно

Також портал Знай.uа писав, що Потап заговорив про стосунки дружини Насті Каменських з його колишньою Іриною Горовою: "Військові дії, але не дружба"