Відома американська телевізійна актриса Марсія Крос не надто часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 230 тисяч осіб.

Ви можете знати її, завдяки ролям доктора Кімберлі Шоу в "Мелроуз Плейс" і Брі Ван де Камп в "Відчайдушних домогосподарках". Актрисі 59 років і вона вже встигла побороти рак прямої кишки, який був виявлений в 2017 році.

Відчайдушні домогосподарки. Фото: The Guardian.
Відчайдушні домогосподарки. Фото: The Guardian.
Відчайдушні домогосподарки. Фото: The Guardian.

Кілька курсів хіміотерапії, втрата волосся і довгоочікувана перемога над онкологією. Однак зараз Марсія опублікувала неприємну новину-помер її батько, Незрівнянна, за її словами, людина.

"Марк Джей Крос. 1923-2021. Незрівнянна людина. Мій батько. І моя перша і найдовша любов♥🙏", - пише Марсія Крос в публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Марсія Крос, фото: Instagram
Марсія Крос, фото: Instagram

Чоловік прожив неймовірні 97 років, а користувачі в коментарях почали відправляти теплі слова, адресовані актрисі. "Посилаю любов, світло і підтримку❤️", "Мені дуже шкода, Марсія", "Такий вічний зв'язок. Благодать бути коханим і любити настільки ж глибоко", "О мила. Мені так шкода❤️", "Так шкода чути про смерть вашого улюбленого батька. Посилаю вам всю свою любов, обійми і молитви🙏❤❤", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, як склалася доля актрис з серіалу "Відчайдушні домогосподарки": боротьба з раком, в'язниця, робота продюсером і пологи в 43

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія стала зразковою мамою після численних зрад Тоні Паркера: малюк - справжнє янголятко

Знай.ua писав, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія похвалилася третім оком на грудях: "Звідки?"