Популярний південнокорейський серіал, дорама від Netflix "Гра в кальмара" продовжує розбурхувати уяву відданих шанувальників, як свого часу це робила сага "Голодні ігри".

Головні розпізнавальні знаки з серіалу сховалися в найнесподіванішому місці - на купюрах української валюти.

Даний факт цікаво показала користувачка мережі TikTok "ewiona".

Кадр з ролика "ewiona", скріншот: TikTok
Кадр з ролика "ewiona", скріншот: TikTok

Дівчина записала ролик, на якому вона задається питанням: "Я в шоці, придивилася до українських грошей, а там...". А там глядачі можуть побачити вже відомі шанувальникам "Гри в кальмара" - коло, квадрат та трикутник. Також дівчина поставила цікаве питання: "НБУ, ми в грі?".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Кадр з ролика "ewiona", скріншот: TikTok
Кадр з ролика "ewiona", скріншот: TikTok

Варто розповісти нашим читачам, що новий серіал на Netflix - "Гра в кальмара" оповідає про життя сотні спеціально відібраних людей, які просто зобов'язані грати проти власної волі у цю гру.

@ewiona

НБУ, мы в игре? 😟 #squidgame #dorama #игравкальмара #squidgamenetflix #дорама #замедленныйзум

♬ Squid Game - Green Light Red Light - Yovinca Prafika

Всі ці люди виявилися заручниками життєвих обставин. Вони не можуть розплатитися з боргами, тому одного разу опинилися в невідомому місці, щоб битися за величезну суму грошей. Кількість гравців з кожним рівнем складності поступово зменшується через смерті.

Раніше повідомляли, зірка "Гри в кальмара" від Netflix Чон Хо-ен "втекла" з Північної Кореї і стала топ-моделлю: "Пишаюся".

Як повідомляв Знай.uа, творець дорами "Гра в кальмара" відкрив таємний рахунок, глядачі спустили на вітер круглу суму: "Нам дуже шкода...".

Знай.uа писав, "Паперовий дім" від Netflix показали зсередини: що витворяли за кадром професор, Токіо, Москва і Гельсінкі.