Відомий англійський актор Ейса Баттерфілд частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,4 мільйонів чоловік.

Ви можете знати цього 24-річного хлопця завдяки участі в таких фільмах, як "Хлопчик в смугастій піжамі", "Будинок дивних дітей міс Перегрін", "Гра Ендера". А ще Ейса знімається в неймовірно популярному серед молоді серіалі" статеве виховання " з трьома сезонами.

Ейса Баттерфілд, фото: Instagram
Ейса Баттерфілд, фото: Instagram

А зараз хлопець опублікував кілька жартівливих фотографій з ельфійськими вухами. Але увагу Баттерфілд звернув саме на свої вусики.

"Ви думали, що бачили останні вуса, хахахааа", - написав він у публікації.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На першому знімку, будучи в куртці, він руками притримує підборіддя і дивиться прямо в камеру, трохи опустивши голову.

Ейса Баттерфілд, фото: Instagram
Ейса Баттерфілд, фото: Instagram

"Милий", "Опублікуйте 4 сезон зараз🥺🥺🥺", "Ця куртка з першого дня статевого виховання!🙌 ", "Коли вийде четвертий сезон?", "Я твоя, дитинко😂", "Вже закінчила 3 сезон 🥲 sex ed має бути один з моїх улюблених шоу, які я дивився за останній час! Навіть змусила моїх батьків і хлопця почати дивитися", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Гри в кальмара" від Netflix Чон Хо-ен "втекла" з Північної Кореї і стала топ-моделлю: "Пишатися"

Як повідомляв "Знай.ua", Робін Райт з "Карткового будиночка" залізла в коротенькі шорти після зустрічі з Зеленскими: "Свіжо"

Знай.ua писав, в "Паперовому будинку" від Netflix знайшли "сліди" партизанів і фашистів: "Прощай, красуня"