У неділю, 3 жовтня 2021 року, на телеканалі "1+1" відбудеться п'ятий прямий ефір всіма улюбленого проекту "Танці з зірками".

Творці шоу поступово готують українців до особливостей нових епізодів. Наприклад, ведучим зоряного балкона стане популярний гуморист Юрій Ткач. З приводу виконавців ще не було ніякої інформації, а ось четвертою, запрошеною суддею стане Ілона Гвоздьова.

Фагот на "Танці з зірками", іnstagram.com/tanci1plus1
Фагот на "Танці з зірками", іnstagram.com/tanci1plus1

"Вже цієї неділі о 21:00 переможниця "Танців з зірками-2" та професійна танцівниця @ilonagvozdeva допомагатиме суддям оцінювати учасників!", - йдеться в публікації на офіційній сторінці проекту.

Гвоздьова особисто відреагувала на цю публікацію і зізналася, що для неї це честь — бути членом журі на цьому шоу. А українці почали захоплюватися подібним рішенням, бо Ілона навряд чи буде ставити високі бали учасникам просто так.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

"Нарешті! Професійна суддя, яка не буде просто так ставити 10", "Ілона зашкварилася по самі вуха, коли обрушилася зі своїм хейтом на Меловіна і це розлетілося по ЗМІ", "Упереджено будить судити. Вона вже висловилася про своє ставлення до пари MELOVIN і Ліза", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Melovin зняв штани заради Лізи Русиної з "Танці з зірками", а там таке...

Як повідомляв "Знай.ua", Melovin заявив про образи і булінг - гірше, ніж на Atlas Weekend: "Це лайно я теж пройду, у мене є калоші"

Знай.ua писав, пристрасний Фагот віддався партнерці на "Танці з зірками": крутіше Melovin