Популярна українська співачка, часта гостя численних українських телевезійних розважальних шоу, а також нова героїня романтичного проекту "Холостячка" Злата Огневич продовжує радувати своїх шанувальників новими цікавими кадрами з життя.

Зараз за Златою в мережі Instagram стежать понад 350 тисяч людей, і це ще до фіналу "Холостячки", подивимося, що буде з її популярністю після. Цього разу Злата цікаво відреагувала на гнівні коментарі, які їй пишуть хейтери.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі TikTok.

TikTok Злати Огнєвіч
TikTok Злати Огнєвіч

TikTok Злати Огнєвіч
TikTok Злати Огнєвіч

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

TikTok Злати Огнєвіч
TikTok Злати Огнєвіч

"Коротко про коментарі...", — підписала публікацію Злата. Також можна помітити, що в новому ролику співачка вирішила виставити найобразливіші слова, які все таки дійшли до неї. Наприклад: "Мішина краще!", "Навіщо тобі цей проєкт? Це постановка", "Яка жахлива сукня".

@zlata_ognevich

Коротко про комментарии 😅😂 #Холостячка #ЗлатаОгневич #Холостяк #хейтеры

♬ son original - Saroush

Також варто нагадати нашим читачам, що новий сезон шоу підкорив серця тисячі українців і здобув неймовірний успіх. На офіційній сторінці "Холостячки" в Instagram глядачів все більше інтригують, відкриваючи завісу на наступні випуски.

Зазначимо, що шанувальники шоу дійсно з особливим захопленням і нетерпінням чекають нових серій, щоб дізнатися більше подробиць любовної історії Злати і претендентів на її серце.

Раніше повідомляли, учасники "Холостячки" вкрали телефон Злати Огнєвіч і дізналися "пікантний" секрет: "Не по-чоловічому".

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч, Melovin і Андре Тан зізналися, хто може замінити екстрасенсів і ворожок: результат стовідсотковий.

Знай.uа писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч влаштувала битву брюнетки і блондинки: хто переможе.