День Перуна, Ханука і Курбан-байрам: в Україні може стати більше вихідних і свят.

Міністерство культури хоче визначити 20 традиційних для України свят. Серед яких будуть Новий рік, День матері, День батька, а також основні релігійні свята п'яти віросповідань.

Вже незабаром Ханука, Курбан-байрам і День Перуна можуть стати офіційними вихідними в Україні. На обговорення громадськості пропонують законопроект про перегляд святкового календаря. При цьому збираються скасувати додатковий відпочинок, якщо свято припало на суботу або неділю.

Ханука 2020: коли буде, привітання зі святом, фото - Рexels
Ханука 2020: коли буде, привітання зі святом, фото - Рexels

"Потрібно зробити все": Олег Ляшко після затримання Саакашвілі видав майстер-клас з "гнучкості"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомий український політик-пенсіонер, свого часу головний "радикал" країни Олег Ляшко встиг показати свою "політичну гнучкість". У соціальних мережах користувачі вже у всю жартують про те, як Олег Ляшко в різні роки реагує на різні процеси, змінюючи свою точку зору.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Ляшка, в якій він відреагував на новину про судову справу Міхеїла Саакашвілі.

Олег Ляшко, скріншот: YouTube
Олег Ляшко, скріншот: YouTube

Олег Винник крізь довгі роки нарешті возз'єднається з найріднішою, Таюне почекає: "коли ми бачилися?"

Відомий український співак і улюбленець жінок Олег Винник підготував для своїх львівських шанувальників сюрприз. Вже 2 жовтня він приїде до столиці Галичини з концертом.

Артист зізнався, що вже дуже скучив за Львовом, тому їде туди з концертом. При цьому він зазначив, що з минулого концерту пройшло вже два роки.

Олег Винник і Володимир Дантес, кадр з відео
Олег Винник і Володимир Дантес, кадр з відео

"Укрзалізниця" замість нових вагонів і чистоти запропонувала пасажирам дещо інше: пенсіонерам не сподобається

З 1 жовтня пасажири "Укрзалізниці" зможуть придбати в офіційному чат-боті в Viber і Telegram квитки на всі поїзди далекого прямування, в тому числі на швидкісні і регіональні маршрути.

"Укрзалізниця" також додала і ряд інших послуг в месенджери, наприклад, можливість дізнатися інформацію про прибуття поїзда.

Укрзалізниця, фото: Знай.иа
Укрзалізниця, фото: Знай.иа

Затриманий у Грузії Міхеїл Саакашвілі оголосив голодування: "вважає себе політв'язнем"

Затриманий в Грузії колишній президент цієї країни Міхеїл Саакашвілі вважає себе політв'язнем і оголосив голодування.

Про це заявила омбудсмен Ніно Ломджарія, яка відвідала політика в пенітенціарній установі №12 в місті Руставі, куди екс-президент був доставлений після затримання.

Ясько і Саакашвілі, скріншот з відео
Ясько і Саакашвілі, скріншот з відео