2 жовтня 2021 року британському співакові Стінгу, який став легендою Всесвітньої музичної сцени, виповнилося 70 років. У Це важко повірити, адже виглядає він настільки молодо і імпозантно, що йому навряд чи даси більше 50.

Фан-аккаунт Стінга в Instagram повідомляє, що до свого ювілею артист приурочив прем'єру пісні Rushing Water, яка увійде в новий альбом The Bridge. За офіційними даними, платівка вийде 19 листопада. Чим ще співак порадував своїх фанатів-так це веб-серіал On The Bridge, що оповідає про будні Стінга і показує, як він працює над своїм матеріалом.

Стінг
Стінг

Щоб отримати доступ до випусків, потрібно бути членом фан-клубу Стінга. Серії поки зовсім невеликі-пара хвилин. Перша серія вийшла 28 вересня, далі — щовівторка. До слова, у своєму поважному віці ювіляр не нудьгує. Він як і раніше активно дає концерти, займається виноробством, отримує одну нагороду за іншою, а тепер відкрив ще й власне реаліті-шоу, яке полетів представляти в Афіни. Секрет безперервної молодості Стінга - його неймовірне життєлюбність і бажання постійно себе чимось зайняти. Зустрічати старість в кріслі-гойдалці-це зовсім не про нього. І досі Стінг збирає стадіони, успішно продовжуючи свою музичну кар'єру, що під силу далеко не всім його ровесникам.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше битва фігур Ані Лорак і Насті Каменських в купальниках, фаворитку визначили відразу: "Браво хірургам"

Також "Знай.иа" повідомляв, що Аліна Гросу зізналася, як розбагатіла під час карантину: "Не скаржуся"

Як повідомляв портал «Знай.иа", Ксенія Мішина поруч з Сергієм Притулою і Григорієм Решетником забула про Еллерта: чекайте восени