Колишня солістка гурту "Тату", яка буквально рвала всі рейтинги популярності в 90-ті роки, Олена Катіна сильно заінтригувала старих шанувальників. Новий ролик в мережі Instagram викликав шок: дівчина заявила про возз'єднання зі своєю колишньою колегою Юлею Волковою. Все це заради офіційного триб'юту і зйомок в серіалі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Катіної в мережі Instagram.

"Офіційний триб'ют "Тату" - весна 2022 року, де візьмемо участь ми з Юлею. А також з крутих новин: серіал про "Тату" з нашою участю на одному з найбільших стрімінгових майданчиків. Про це скоро", - повідомила Олена Катіна.

Віддані шанувальники почали активно ділитися своїми емоціями в коментарях: "Та нікого крім вас двох не треба", "Ось офіційний триб'ют це дійсно цікаво, а не якийсь "псевдотрібьют " без участі самих татушек.", "Через 8 років... ви знову разом".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що гурт "Тату" з'явився в 1999 році і проіснував до 2011-го. Гурт став популярним не тільки в пострадянських країнах, а й у всьому світі.

Останнє возз'єднання відбулося в 2014 році, коли Олена Катіна і Юля Волкова виступали на відкритті зимових Олімпійських ігор в Сочі. З того часу співачки не спілкувалися і відмовлялися з'являтися разом на різних передачах, але, здається, дівчата змогли знайти спільну мову.

Раніше повідомляли, Вєрка Сердючка не старіє: Андрію Данилку 48 років, архівні фото, які ніхто не бачив.

Як повідомляв Знай.uа, лідер "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка втілив давню мрію: напоїти вистачить усіх.

Знай.uа писав, "Баби-круті чуваки": сексуальна Ірена Карпа показала справжнє обличчя українських жінок, чоловіки оцінять.