Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва вирушила на "риболовлю" разом зі знімальною групою. Результати відвертої зйомки оприлюднили у соцмережі "ТікТок".

Сама красуня радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 469 тисяч чоловік. Але цього разу повідомленням поділилася фотограф, яка проводила зйомку.

"Сьогодні знімали зірку Playboy Дашу Астаф'єву. Вона любить рибалити, тому я і запропонувала їй таку тематику. Вона дуже крута і в житті ще красивіше. Зняли все за 30 хвилин. Замерзли, але це повний Флекс. Нам дали доступ до приватного Озера для риболовлі. Скоро покажу", - розповіла і показала фотограф.

@dlvphotooo

♬ оригинальный звук - DLV

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У коментарях захоплюються красою моделі і майстерністю команди.

"Це просто відвал всього!", "У кого відвал, а у кого і стояв», "В житті ще красивіше... вибачте, а куди ще красивіше?", "Будь я рибою, сама б вистрибнула до неї", - із захопленням пишуть шанувальники Астаф'євої.

"Я: так, нехай чоловік їде на риболовлю, що там такого? Тим часом на рибалці", - жартують інші користувачі.

"Господи, я б мільйон разів каблуком потрапила в отвір!", "Вона нереальна", - не перестають захоплюватися Українки.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва покрасувалася оголеними сідницями перед дзеркалом: "Немов картина".

Як повідомляв " Знай.ua", Даша Астаф'єва позбулася блузочки і показала оголені груди: ледь прикрила руками.

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва в піжамці облизала троянду на камеру: "Шикарна жінка".