Підприємець і спортсмен Андрій Хветкевич прийшов на проект «Холостяка» у другому сезоні з серйозними намірами. Він має намір дійти до фіналу і поборотися за серце холостячки Злати Огнєвіч. Відео, в якому він хвалиться тим, кого вибрала Злата у фіналі, він оприлюднив у соцмережі «ТікТок».

"Типова ситуація в Директі #мем #жиза #холостячка #стб @zlata_ognevich @stbua. Йду нахер, тому що відмовляюся розповісти передплатникам, хто виграв холостячка», - написав Хветкевич.

Однак основну увагу шанувальників шоу привернув не танець претендента на руку Холостячки, а його зовнішній вигляд. Зокрема, штани чоловіка зіпсували все враження від його ролика.

@diveeasy

Типичная ситуация в директе #мем #жиза #холостячка #стб @zlata_ognevich @stbua

♬ оригинальный звук - Empayer

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Звичайно йдеш, в таких-то штанях!", "Все добре, крім джинсів", "Що по джинсам?", "Ну вони ж в обліпочку, як жіночі. А на відео не жінка, ось і все, ось і все», - з нерозумінням пишуть шанувальники шоу.

"І так всі знають, що Максим виграв», «Якщо чесно, несподівано, що переміг Тарапата, робили ставки на вас і на Рому-стоматолога», - пишуть інші користувачі.

"А чому мені не сказали? До речі, дуже цікаво стежити за всіма цими припущеннями. Але я не можу ні підтвердити, ні спростувати. Йду...", - відповідає Андрій.

Раніше повідомляли, учасники "Холостячки" вкрали телефон Злати Огневич і дізналися "пікантний" секрет: "не по-чоловічому".

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огневич, Melovin і Андре Тан зізналися, хто може замінити екстрасенсів і ворожок: результат стовідсотковий.

Знай.uа писав, "Холостячка" Злата Огневич влаштувала битву брюнетки і блондинки: хто переможе.