Легендарний гурт "Корни", який радував мільйони слухачів з телевізорів і радіоприймачів на початку і середині "нульових", в повному складі вийшла на сцену і заспівала свій головний хіт "25-й поверх". Справа в тому, що пісні вже ані багато ані мало 16 років - для когось це ціле життя.

Про це стало відомо завдяки новому відео користувача мережі TikTok "Король ностальгії".

@korol_nostalgii2

хит 2005 года💃🔥#врек #пуститеврек #корольностальгии #ностальгия #впопулярное #хочуврек #рекомендации #старыепесни #хиты2000

♬ 25-й этаж - Корни

Пропонуємо нашим читачам переглянути відео 2005 року та 2021 року, щоб було з чим порівняти. Попереджаємо, що у дорослої аудиторії може трапитися "напад ностальгії", що дуже небезпечно в ці осінні дні, доведеться йти в магазин за новою пачкою чаю і різних смаколиків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Трохи фактів для довідки: ще в далекому 2002 році перша "Фабрика зірок" подарувала нам шикарний бойз-бенд "Корни".

Дівчата божеволіли від цих хлопців і були готові на все, щоб отримати заповітний автограф, а ще краще спільне фото з кумирами. Імена учасників колективу вчили напам'ять - Олександр Бердников, Павло Артем'єв, Олександр Асташенок і Олексій Кабанов.

Раніше повідомляли, Володимир Дантес влаштував вечірку без Наді Дорофєєвої: зате з мартіні.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Наташі Корольової Тарзан схопився за мікрофон і зганьбився: "Краще б стриптиз танцював".

Знай.uа писав, DJ-сет від Арахамії, гірський Хоббітон і веселки у Франції: де нардепи провели літні відпустки.