Популярна українська співачка, яка деякий час була в політичних рядах головного радикала країни Олега Ляшка Злата Огнєвіч продовжує підігрівати інтерес до своєї персони яскравими роликами в мережі TikTok.

Справа в тому, що Злата стала новою героїнею романтичного шоу "Холостячка" і тепер, до прем'єри, всіляко розважає своїх шанувальників заявами і "порадами".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі TikTok.

Злата Огнєвіч, фото: TikTok
Злата Огнєвіч, фото: TikTok

Цього разу Злата вирішила розповісти українським чоловікам, що потрібно носити цієї осені, щоб бути в тренді. Ролик почався з того, що співачка позувала серед новобудов в джинсовій курточці і спокусливому чорному топіку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

@zlata_ognevich

Девочки, вы знаете кому переслать это видео ❤️‍🔥🤔 #Холостячка #ЗлатаОгневич #отношения #любовь #рек

♬ Team - Iggy Azalea

Пізніше з'явилася відповідь, що ж все таки потрібно носити. А справа в тому, що чоловікам цієї осені для тренда потрібно носити на руках жінок. І за версією Злати, чоловіки будуть наймоднішими.

Також нагадаємо нашим читачам, що нещодавно Злата цікаво відреагувала на гнівні коментарі, які їй пишуть хейтери. "Коротко про коментарі...", — підписала публікацію Злата. Також можна помітити, що в новому ролику співачка вирішила виставити найобразливіші слова, які все таки дійшли до неї. Наприклад: "Мішина краще!", "Навіщо тобі цей проєкт? Це постановка", "Яка жахлива сукня".

Раніше повідомляли, Анастасія Приходько віддала струнку ніжку юному учневі і повторила подвиг Джолі: ці ріжки виросли не просто так.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч бекнула від Ксенії Мішиної:"це постанова".

Знай.uа писав, на учасника, який підкорив серце "Холостячки" Злати Огнєвіч, накинулися заздрісники: "За гарненьку мордочку".