Глава української держави Володимир Зеленський прокоментував ситуацію, яка сталася з колишнім губернатором Одеської області Міхеїлом Саакашвілі. Так, Володимир Зеленський планує домагатися повернення заарештованого в Грузії експрезидента цієї країни до України, оскільки у нього є українське громадянство.

Про це Володимир Зеленський заявив під час прес-конференції в Трускавці.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Президент України Володимир Зеленський має намір домагатися повернення заарештованого в Грузії колишнього президента цієї країни Михайла Саакашвілі в Україну, оскільки у нього є українське громадянство.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я як президент України займаюся постійно тим, що повертаю громадян України різними можливостями, які у мене є, які мені надала влада. Пан Саакашвілі є громадянином України, тому його це стосується, і всі інститути, включаючи Міністерство закордонних справ і наші посольства, що працюють в Грузії, і на рівні посла Грузії, який працює в Україні, і на рівні розмов між нашими кабінетами міністрів, на рівні розмов прем'єрів, ми всі будемо цим займатися", — заявив журналістам Володимир Зеленський.

Раніше повідомляли, "Слуг народу" нагородили вигаданою премією за "досягнення" року: батько, няня і Шаолінь.

Як повідомляв Знай.uа, Ігор Кондратюк відродив всіма улюблене "Караоке на Майдані", але не в Києві: "Неможливо почухати носа".

Знай.uа писав, Володимир Зеленський оцінив себе і партію "Слуга народа" в Трускавці: "Народ повинен".