Відомий український політик-пенсіонер, свого часу головний "радикал" країни Олег Ляшко встиг показати свою "політичну гнучкість". У соціальних мережах користувачі вже у всю жартують про те, як Олег Ляшко в різні роки реагує на різні процеси, змінюючи свою точку зору.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Ляшка, в якій він відреагував на новину про судову справу Міхеїла Саакашвілі.

Публікації Олега Ляшка, скріншот: Facebook
Публікації Олега Ляшка, скріншот: Facebook

Цього разу головним "перлом" виявилася заява про Міхеїла Саакашвілі. Справа в тому, що в 2017 році Ляшко пропонував видати Саакашвілі Грузії, а вже в 2021 році, після новини, про те, що Саакашвілі нібито не вдасться уникнути грузинського правосуддя, Ляшко заявив - що Україна повинна зробити все, для звільнення свого громадянина.

Варто нагадати нашим читачам, що затриманий в Грузії колишній президент цієї країни Міхеїл Саакашвілі вважає себе політв'язнем і оголосив голодування. Про це заявила омбудсмен Ніно Ломджарія, яка відвідала політика в пенітенціарній установі №12 в місті Руставі, куди експрезидента було доставлено після затримання.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Міхеїл Саакашвілі, facebook.com/SaakashviliMikheil
Міхеїл Саакашвілі, facebook.com/SaakashviliMikheil

Зазначається, що Саакашвілі оголосив голодування, оскільки не згоден з висунутими проти нього звинуваченнями. При цьому він вважає себе політв'язнем.

Раніше повідомляли, "Холостячка" Злата Огнєвіч видала, де любить робити це найбільше: "Паморочить голову".

Як повідомляв Знай.uа, Ляшко роздягнувся в прямому ефірі і розповів про смердючі шкарпетки, труси і сорочки: кадри зі студії.

Знай.uа писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч включила фантазію на максимум: "Мрію про крила".