Заслужена суддя проєкту "Танці з зірками" і українська прима-балерина Катерина Кухар продовжує ділитися зі своїми підписниками в мережі Instagram радісними новинами. Цього разу Катерина розповіла про результати виконаної роботи на паркеті, а також про успіхи її колег і наставників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Кухар в мережі Instagram.

Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram

"Цей рік сповнений багатьма перемогами нашої команди і я дуже радію, що праця, яка щодня проводиться в стінах коледжу або за її межами, приносить надзвичайні результати.

Але ніякі результати не варті нічого, в порівнянні з тим, що дають люди один одному. І мова йде про педагогів, які вже пів століття віддали балету і вихованню кращих артистів не тільки для України, а й для всього світу.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Тому, я безмежно рада привітати зі званням "Заслужений працівник культури України" своїх колег — Людмилу Анатоліївну Зарецьку, Любов Гаврилівну Ятченко з нагоди Дня працівників освіти.

Хочу висловити подяку Міністерству культури та інформаційної політики, Міністру культури — @o.tkachenko.ua, Державному агентству України з питань мистецтв та художньої освіти та Президенту України @zelenskiy_official, що розглянули запит та звернули увагу на педагогів нашої установи.", - пише Катерина Кухар.

Раніше повідомляли, зірка "МайстерШеф" Євген Клопотенко додав до баклажанів мед і перетворив їх на шедевр: "Просто ідеально".

Як повідомляв Знай.uа, путінські окупанти освирепіли на Донбасі: почалися обстріли з повітря, воїни ЗСУ з пораненнями в лікарні.

Знай.uа писав, топ найсмішніших зустрічей Емінема з фанатами: коли хотів сховатися під кепкою, але не вийшло.