У той час поки нова холостячка Злата Огнєвіч у всю підігріває інтерес телеглядачів через соцмережі яскравими образами і різкими заявами, то в програмі "Екси" розгорілася справжня драма. Тут колишній учасник "Холостячки" Ілля не дає спокою "старій новій" дамі серця, весь час натякаючи на почуття до Ксенії Мішиної.

Про новий конфлікт і старі любовні рани Іллі стало відомо завдяки новому випуску програми "Екси", який вже доступний в мережі YouTube.

Кадр з програми "екси", скріншот: YouTube
Кадр з програми "екси", скріншот: YouTube

Справа в тому, що в першому сезоні "Холостячки" головною була відома акторка Ксенія Мішина і не тільки серце Еллерта було уражено, попався і Іллюша.

Учасник першого сезону Ілля повернувся до своєї колишньої, з якою був до проєкту "Холостячка", а тепер разом вони пішли на реаліті каналу СТБ "Екси", щоб дізнатися побільше про свої почуття. Принаймні так думає дівчина Іллі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кадр з програми "Екси", скріншот: YouTube
Кадр з програми "Екси", скріншот: YouTube

На "ножі" у стосунках Іллі і його дівчини вказує багато чого, навіть та сцена, де він ходить з лялькою-немовлям і співає пісню, згадуючи ім'я "Ксюша".

Тут дівчата, які стояли біля "коханої" Іллі почали обурюватися і навіть використовували нецензурну лексику. А сама дівчина у відповідь заявила, що їй це вже набридло і вона щодня просить, щоб Ілля припинив так себе поводити.

Кадр з програми "Екси", скріншот: YouTube
Кадр з програми "Екси", скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, "Холостячка" Злата Огнєвіч бекнула від Ксенії Мішиної: "Це постанова".

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч влаштувала битву брюнетки і блондинки: хто переможе.

Знай.uа писав, ведучу "Давай поженимся" Ларису Гузєєву рятують від коронавірусу під крапельницею: "Ця гидота...".