Нова наречена колишнього Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу. Відповідний пост з'явився на офіційній Instagram-сторінці дівчини.

Українська візажистка Лілія показала, як проводить час разом зі своїм чоловіком Мурадом. Дівчина показала на своїй офіційній Instagram-сторінці знімок, на якому постала у великому будівельному комплексі. На тлі парочки можна побачити відмінний вигляд української столиці.

У вересні цього року Мурат зробив своїй дівчині пропозицію. Примітно, що сама Лілія дуже схожа на Ані Лорак.

Відзначимо, що деякі шанувальники не повірили в щирість почуттів Мурата.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як і з Кароліною 10 років тому😂 😂 😂 😂"; " я теж згадала 😂
, - повідомляють вони.

Співачка Ані Лорак і Мурат Налчаджіоглу офіційно розлучилися в 2019 році, після майже 15 років спільного життя. У ЗМІ подейкують, що причиною розставання пари стала зрада Мурата, проте Лорак про особисте життя не поширюється.

Пара разом виховує дочку Софію. Мурат Налчаджіоглу заявляє, що постійно спілкується з дочкою, адже впевнений, що дитина не повинна страждати через розлучення батьків.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак зізналася, що пробачила колишньому чоловікові зради: "Горбатого могила виправить"

Також "Знай.uа" повідомляв, що Настя Каменських за прикладом Потапа вхопилася за жіночу п*пку: "Голова паморочиться..."

Як повідомляв портал «Знай.uа", Настя Каменських навчила українок правильно вертіти задом і "прогинатися", досвід оцінили: "Точно знаю, 49 років"