На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української артистки, гумористки, зірки творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторії Булітко, з'явилася нова цікава публікація.

Булітко поділилася радісною новиною з 200-тисячною армією своїх шанувальників. Вона повідомила, що 3 жовтня завершився знімальний процес четвертого сезону серіалу "Папаньки".

"Спочатку можна подумати, що це реклама ювелірних прикрас. Але, насправді, це був вчорашній "крайній", як прийнято говорити в кіноіндустрії, знімальний день 4-го сезону серіалу "Папаньки". Ніколи б не подумала, що з тієї невеликої проходить жіночої ролі в другому сезоні, виросте така вируюча інтригами і потопає в любові, величезне життя. Було дуже круто!", - поділилася вона враженнями з читачами сторінки.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Вона також написала слова подяки всім, хто так чи інакше мав відношення до зйомок серіалу: продюсерам, авторам, режисерам, акторам, операторській групі, світла, звуку, плейбеку, реквізиту, гримерам, костюмерам, асистентам, кейтерингу, водіям, і так далі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

"Бажаю нам усім, багато таких же крутих проектів. Люблю Вас!» ,- написала Булітко.

"А потім можна подумати, що показують Вікторію Булітко", "Треба глянути хоч один сезон", "Третя фотографія вогонь", "Можна і в плейбой!», "О, цицяндрушка!", - пишуть в коментарях до знімків.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Раніше повідомляли, Вікторія Булітко з Дизель шоу поділилася рідкісними кадрами з покійною Мариною Поплавською: у вишиванці і з вінком на голові.

Як повідомляв Знай.uа, зірка Дизель шоу Вікторія Булітко зізналася, чи буває дружба між чоловіком і жінкою: "головне не...".

Знай.uа писав, зірка Дизель шоу Вікторія Булітко перетворилася на Лайму Вайкуле: коротка стрижка і "нове" обличчя.