На сторінці в соцмережі Instagram відомого українського виконавця, композитора і володаря легендарних вусів Павла Зіброва з’явився новий допис.

Цього разу корифей українського шоу-бізу вирішив представити українцям нову героїню популярного шоу «Холостячка».

«Холостячка» повертається. Хто ж вона, наша головна героїня?», - заінтригував підписників повелитель «мертвих бджіл».

На знімку він тримає під руку невідому особу в зеленому оксамитовому костюмі, яка стоїть спиною до глядачів. Костюм доповнюють червоний сітчатий корсет, вдягнутий поверх піджака, та червоні рукавички. На голові невідома жінка тримає корону. Треба додати що у неї сиве волосся – якщо це, звичайно, не перука.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сам Зібров – у костюмі баклажанового кольору та білій сорочці. Його волосся та видатні вуса акуратно зачесані.

На другому знімку Зібров позує в чоловічій компанії – серед знайомих учасники шоу «Холостячка» Олексій Тригубенко, Артем Шепель, Андрій Рибак, Евгений Ковтуненко.

«Знов щось креативне від улюбленого співака! такі всі знайомі обличчя! Вже з нетерпінням чекаємо, хто б там не був такий екстравагантний!!!», - пишуть у коментарях фанати Зіброва і шоу.

Нагадаємо, що Павло Зібров обміняв своїх "Мертвих бджіл" на метеликів Анни Трінчер: тепер точно "не гудуть".

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров зацілував куму Дзідзьо Олю Цибульську, їй сподобалося: "Ні про що не шкодую".

Також портал Знай.uа писав, топ порад Павла Зіброва, як заспокоїти кохану, перевірено на дружині Марині: від шмото-терапії до розмов по душах.