Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, поділилася з п'ятьма мільйонами своїх шанувальників новими несподіваними знімками.

На свіжих фото-Анастасія в світшоті оверсайз з чорно-білим малюнком у вигляді вертикальних смуг, в чорних шкіряних лосинах і такого ж кольору брутальних черевиках на грубій підошві і високих підборах.

Вона високо закидає ногу, ніби хоче вдарити того, хто за об'єктивом камери.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

«Вриваємося в новий тиждень. Особисто у мене на неї мільйон планів! А у вас?",- запитала агресивна виконавиця у своїх відданих шанувальників.

Більшості коментаторів припав до душі брутальний і зухвалий образ дружини репера Потапа.

"Вогняна!", "Настя-вогонь!«, "А у мене не за горами іспит з водіння. Сподіваюся, Здам з першого разу!", "Шикарна жінка просто, люблю!", "Хорошою і продуктивною всім тижні, не хворійте!",- бажають співачці її слухачі.

"Доброго ранку, перше питання-де моя бемве? А друге-де Потап?",- цікавляться інші Передплатники.

"Щоб сказати-фанатію, ні, а щиро обожнюю, Анастейшен», - додають в коментарях.

Нагадаємо, що Настя Каменських навчила українок правильно крутити дупою і" прогинатися", досвід оцінили:"Точно знаю, 49 років". Настя поділилася секретом своєї привабливості

Як повідомляв Знай Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "як підліток"

Також портал Знай писав, що у перерві між концертами Настя Каменських згадала про любов до Потапа: "Так фальшиво..."