24-річний популярний український виконавець Melovin не надто часто, проте іноді все ж радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч осіб.

Як і цього разу, поділившись фрагментом свого виступу протягом п'ятого прямого ефіру на"Танцях з зірками". Хлопець не посоромився опинитися в жіночому образі. Він втілив на паркеті роль Круелли з фільму 2021 року. А ось Єлизаветі Русиній довелося грати далматинця.

Melovin і Ліза Русина, фото: Instagram
Melovin і Ліза Русина, фото: Instagram

Під час цього випуску танцюристів на зоряному балконі зустрічав популярний гуморист Юрій Ткач, а до суддів приєдналася Ілона Гвоздьова. Користувачі залишилися в захваті від танцю Melovin і Єлизавети, хоча знайшлися і ті, хто залишився незадоволеним. Як відомо, молоді люди продовжили свою участь у цьому сезоні. А ось співакові Фагот з Катериною Трішиною не пощастило — вони пішли в п'ятому прямому ефірі.

Melovin, скріншот Youtube
Melovin, скріншот Youtube

"З першого виходу було ясно, хто головна зірка ефіру", "Ну мені його танці не заходять. Від слова зовсім...", "Гвоздьова про партнерку врізала правду-матку, згодна з нею на 100%", "Навіщо Ілона чіпає Лізу? Вона сюди прийшла, щоб обісрати учасників?😕", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Melovin зняв штани заради Лізи Русиної з "Танці з зірками", а там таке...

Як повідомляв "Знай.ua", Melovin заявив про образи і булінг - гірше, ніж на Atlas Weekend: "Це лайно я теж пройду, у мене є калоші"

Знай.ua писав, пристрасний Фагот віддався партнерці на "Танці з зірками": крутіше Melovin