Колишня солістка групи t.A.T.u Олена Катіна на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram зовсім недавно обрадувала всіх шанувальників колективу тим, що вони повернуться на велику сцену навесні 2022 року.

Після цього вона анонсувала серіал про "Тату", про який буде розказано зовсім скоро. Група "t. A. T. u" проіснувала протягом десяти років. У 2009 році вони розпалися і тільки одного разу виступали разом, на церемонії відкриття Зимової Олімпіади в Сочі.

Олена Катіна, фото: скріншот з відео
Олена Катіна, фото: скріншот з відео

Після цього дівчата знову посварилися, а Олена записувала відеозвернення і заявляла, що більше не виступатиме на одній сцені з Юлією Волковою.

А ось Сергій Галоян, автор пісень "Я сошла с ума", "обламав" плани Катіної щодо повернення колективу.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Друзі, ніякого "триб'юту" в 2022 не буде, я не давав дозвіл і не збираюся. @lenakatina, вмій домовлятися з усіма сторонами", - написав він на особистій сторінці.

Після цього він навіть написав заяву про заборону виконання хітів групи Олені Катіної з 2 жовтня 2021 року.

Юлія Волкова і Олена Катіна, фото: скріншот з відео
Юлія Волкова і Олена Катіна, фото: скріншот з відео

"Юля як співати-то буде, у неї голосу-то немає️️", "Хто їх слухає?😂 🤦 ♂ ️ Епоха була, але минула...", "Вирішили підігріти возз'єднання скандалом. Нічого дивного😁", "А хто сказав, що вони будуть співати ці пісні? Вони нові придумають", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Нас не догонят 2.0": легендарний гурт "Тату" возз'єдналися заради нового альбому

Як повідомляв "Знай.ua", Дженіфер Лопес після возз'єднання з Беном Аффлеком утеплилася до зими: не тільки любов'ю

Знай.ua писав, 24-річна мільйонерка Кайлі Дженнер стане мамою вдруге: показала батька дитини