27-річна Південнокорейська актриса і модель Чон Хо-ен частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 10,2 мільйонів чоловік.

Вона неймовірно успішна - її ім'я входить в рейтинг топ-50 кращих моделей у всьому світі. Популярність з'явилася після участі в телевізійному шоу "Топ-модель по-корейськи", беручи участь спочатку в четвертому сезоні, і повертаючись в п'ятому і дійшовши до фіналу.

Чон Хо-ен, фото: Instagram
Чон Хо-ен, фото: Instagram

Красуня відома в індустрії рудим волоссям, хоча в "Грі в Кальмара" у неї зовсім інший колір. А ще Чон Хо-ен дружить з Дженні з мегапопулярної корейської групи Blackpink, і зустрічається з корейським актором Лі Дон-Хві.

27-річна дівчина, яка втілила роль безстрашної 067 в новинці від Netflix, прийшла на заміну дівчатам - злодійкам з іспанського серіалу "Паперовий будинок", який був на вершині популярності стрімінгового сервісу.

На зміну червоних комбінезонів і привабливою Токіо прийшли нові наряди, улюблені персонажі і жаліслива з Південної Кореї.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Урсула Корберо старше Чон Хо-ен на п'ять років, але ця різниця у віці не робить її менш привабливою і сексуальною, зокрема.

Урсула Корберо, фото: Instagram
Урсула Корберо, фото: Instagram

Урсула Корберо, фото: Instagram
Урсула Корберо, фото: Instagram

Нагадаємо, "Гра в кальмара": важка доля головного антигероя Хо Сон-тхе, від безробіття до проблем з алкоголем

Як повідомляв "Знай.ua", "НБУ, ми в грі?": фанати "Гри в кальмара" знайшли на гривнях підозрілий натяк

Знай.ua писав, зірка "Гри в кальмара" від Netflix Чон Хо-ен "втекла" з Північної Кореї і стала топ-моделлю: "Пишатися"