Вже зовсім скоро, 8 жовтня 2021 року, в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра продовження історії журналіста-невдахи, якого зіграв Том Харді, який опинився під впливом інопланетного симбіота.

Однак в РФ фільм давно вийшов, тому в інтернеті вже ціле безліч різних рецензій, відео на Youtube і обговорень. Ті, хто вже встиг подивитися фільм, заявляють, що він практично такий же, як і оригінал — тільки злегка доопрацьований і виглядає більш акуратно і красиво.

Том Гарді, актор, фото: Instagram зірки
Том Гарді, актор, фото: Instagram зірки

Картина вийшла з "дитячим" рейтингом, тому надмірну жорстокість, яка властива шаленому симбіоту Карнажу, ви не побачите. Однак, як відзначають критики, в стрічці все ж є пару мерзенних (в хорошому сенсі слова) фрагментів. Все, ймовірно, через те, що крісло режисера зайняв не Рубейн Флейшер, а Веліполепний Енді Серкіс.

Едді Брок все ще намагається існувати з м'ясоїдним хуліганом всередині. В основі сюжету стоїть саме спроба прижитися до нового існування. Фанати "Венома" відзначають присутність чорного гумору в картині, а потім затишне бадді-муві.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Том Харді, фото - Psychologies
Том Харді, фото - Psychologies

Головний лиходій - засуджений до смерті маніяк Клетус Кеседі, якого зіграв Вуді Харрельсон. А на допомогу антагоністу додали злодійку вереск, що сиділа до певного моменту в ув'язненні, в спеціальній установі. Побачити все це ви зможете своїми очима вже на цьому тижні.

Але найголовніше, рекомендуємо досидіти до сцени після титрів. Вона розповість про майбутнє Венома.

Нагадаємо, актори "Паперового дому" від Netflix назвали найкращий серіал на планеті: "Гра престолів", "Офіс" і рідкісні шедеври

Як повідомляв "Знай.ua", "Гра в кальмара": важка доля головного антигероя Хо Сон-тхе, від безробіття до проблем з алкоголем

Знай.ua писав, "НБУ, ми в грі?": фанати "Гри в кальмара" знайшли на гривнях підозрілий натяк