Вчителі, скріншот: YouTube
Вчителі, скріншот: YouTube

Які "сюрпризи" готує українцям держбюджет-2022: вчителі та лікарі – без зарплат, учні - без книг

Як повідомив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, до 20 жовтня Парламент повинен затвердити в першому читанні законопроєкт Про Державний бюджет України на 2022 рік. Але, як і в схваленому Кабміном плані держбюджету на 2022-2024 роки, в представленому Урядом документі виявлено значні "проколи". Брак коштів вдарить по гаманцю тисяч українців.

Марк Цукерберг. Фото: BBC.
Марк Цукерберг. Фото: BBC.
Марк Цукерберг. Фото: BBC.

"Марк, ти спиш?": мережу заполонили меми на фоні збою в Fаcebook

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

4 жовтня в соцмережах Фейсбук і Instagram, а також в месенджері WhatsApp стався великий збій. У соціальні мережі і месенджер неможливо зайти. Проблеми спостерігаються як з доступом до додатків, так і до десктопних версій Facebook і Instagram. Відзначається, що дані проблеми носять глобальний характер, а про причини збою поки не говорять.

Автомобілі, скріншот: Unian
Автомобілі, скріншот: Unian

Українських водіїв обклали драконівськими штрафами: 50 тисяч - і вільний

1 жовтня 2021 року в Україні повноцінно запрацювала система автоматичного зважування автомобілів у русі. Відбувається це за допомогою Weight in Motion (WiM) комплексів. Вони вже дали перші плоди, було виписано максимальний штраф за перевантаження в розмірі 51 тисячі гривень через порушення габаритно-вагових норм. Перевищення склало цілих 39% допустимого навантаження на вісь.

Melovin, скріншот: Youtube
Melovin, скріншот: Youtube

Melovin перетворився на Круеллу на "Танцях з зірками "і приручив "собачку" Русину

Хлопець не посоромився опинитися в жіночому образі. Він втілив на паркеті роль Круелли з фільму 2021 року. А ось Єлизаветі Русиній довелося грати далматинця. Під час цього випуску танцюристів на зоряному балконі зустрічав популярний гуморист Юрій Ткач, а до суддів приєдналася Ілона Гвоздьова.

Настя Каменських і Потап. Фото: starhit.
Настя Каменських і Потап. Фото: starhit.
Настя Каменських і Потап. Фото: starhit.

Потап і Настя Каменських розповіли, як займаються цим у громадських місцях

Настя Каменських і Потап відверто розповіли про місця інтиму. Інформацію підтвердив і сам Потап, який зазначає, що пара любить один одного і з цієї причини займається коханням в різних місцях. Зокрема, парочка займалася інтимними радощами в ресторані, а також ще більш невідповідних місцях.