Дружина телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко, відома українська журналістка, яка заснувала власне PR-агентство, показала і розповіла, як проводить вільний час.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Бойко в мережі Instagram.

Мати трьох дітей, відома під псевдонімом Дзига, опублікувала новий знімок. На чорно-білому фото вона позує в коктейльній сукні, щедро розшитій блискітками. Її волосся укладені в просту зачіску, а макіяж робить акцент на губах.

«Шик. Блиск. Краса", - підписала вона ефектну фотографію. Судячи з геотегу, вказаного в публікації, знімок був зроблений в Києві, в ресторані під назвою»Веранда на Дніпрі".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Шанувальникам дружини Анатолія Анатоліча фото припало до смаку, вони залишають в коментарях схвальні ЕМОДЖІ.

Сам телеведучий також відреагував на публікацію дружини, залишивши під постом кілька смайликів з сердечками.

Швидше за все, знімок був зроблений на святкуванні Дня народження Анатолія Анатоліча, яке проходило 26 вересня. На плакаті позаду Юлії Бойко можна розглянути обличчя чоловіка, схожого на її чоловіка, і слова привітання з торжеством.

Раніше повідомляли, Лілія Ребрик заскочила до "залізничників", щоб виступити до мурашок: "є час насолодитися".

Як повідомляв Знай.uа, багатодітний Анатолій Анатоліч опинився в міцних обіймах Жана Беленюка: "тобі заздрить мільйон дівчат".

Знай.uа писав, Юла похвалилася підрослим сином, вилитий Анатолій Анатоліч: "Шикарний ірокез!".