Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала і розповіла, як проводить вільний час з чоловіком.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Каменських в мережі Instagram.

"Наш добрий ранок",-підписала зірка знімок, на якому позує в білому пуховику і шапці поруч з чоловіком, одягненим ж яскраво-жовте худі з кумедним мультяшним малюнком, такого ж кольору шапку з тигром, і з жовтим рюкзаком.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

При цьому вони обидва стояли біля велосипеда-судячи з усього, ранок Потапа і Каменських починається з прогулянки на цьому двоколісному транспорті.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До речі, саме прогулянки на велосипеді-кращий засіб для позбавлення від зайвої ваги, що не вимагає дієт або особливих зусиль.

"Які ж ви Класні», «ви дуже хороше подружжя", " Осінній ліс зараз дуже прекрасний. Особливо, якщо на велосипеді, то просто бомба. Стільки красот бачиш. Ми теж були в лісі біля річки, мммм, красотень», - пишуть фанати в коментарях.

"Де знаходиться цей ліс?? Або це парк?",- цікавляться шанувальники популярної пари.

"Голосіївський парк, на ВДНГ", - відповідає зірка.

Нагадаємо, що Настя Каменських навчила українок правильно крутити дупою і" прогинатися", досвід оцінили:"Точно знаю, 49 років". Настя поділилася секретом своєї привабливості

Як повідомляв Знай Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "як підліток"

Також портал Знай писав, що у перерві між концертами Настя Каменських згадала про любов до Потапа: "Так фальшиво..."