Українська співачка і актриса Оля Полякова, яку також всі знають, як суперблондинку, продовжує радувати свою величезну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За особистим життям і сценічними успіхами співачки стежать 2,4 мільйона чоловік.

Цього разу Полякова похвалилася ювілеєм молодшої дочки Аліси, якій сьогодні виповнюється 10 років.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

"Перший ювілей у Алісочки! 10!! Моя Амазонка! Така унікальна, смілива, чесна, безстрашна, гуморна, талановита дівчинка! Ти як вітер, непередбачувана і свіжа, здатна своєю силою перевернути все на своєму шляху, завжди, з раннього дитинства знає чого ти хочеш, і іншого не пропонувати», - поділилася радістю Полякова.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Вона також додала, що дівчинка дуже не любить позувати на камеру, вважаючи за краще дуріти і корчити пики.

"Щоб зробити ці фото, треба було 1000 зробити, з особою, яка не схвалила б суспільство. Але я схвалюю і люблю, будь-яку твою пику, бо в них вся ти, непокірна, творча, і самобутня!! Люблю тебе, мій улюблений Валерчик», - зізналася співачка.

Оля Полякова, instagram.com/maskaukrainetv
Оля Полякова, instagram.com/maskaukrainetv

На опублікованих знімках Аліса постала в різних образах-від юної Лоліти до пустотливого чортеня з каструлею на голові. Судячи з усього, дівчинка успадкувала від матері любов до епатажу.

"Доросла дівчинка", - зазначають шанувальники Полякової.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова вразила "секретною зброєю", більше ніж в шафі у Аллегрової: "бачу у вас відняло дар мови?"

Нагадавши, "клон" Андрія Данилка ніжно притиснувся до Ольги Полякової, поки чоловік не бачить: "Сісю"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова змінила колір волосся і очей, так і до розлучення недовго

Також портал Знай.uа писав, що Майкл Джексон живий, і з'явиться на "масці": Оля Полякова повторила легендарний образ поп-короля