Відома українська гімнастка і учасниця шоу" Танці з зірками " Анна Різатдінова часто радує свою віддану аудиторію цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 160 тисяч осіб.

Цього разу вона розповіла, як вивчила українську мову, щоб замінити ведучу «Світського життя» Катерину Осадчу, яка завчасно пішла в декрет.

"Ще рік тому я взагалі не говорила українською мовою. Звичайно, я розуміла все, що мені говорять, але відповісти на чистій українській мові мені було вкрай складно. А давати інтерв'ю українською - це було взагалі чимось з області фантастики. Але, завдяки роботі над собою і грамотному викладачеві @vasylenkoradio, зараз я відчуваю себе набагато впевненіше», - зізналася гімнастка.

Вона додала, що, коли Катя Осадча взяла перерву через своє нове положення, редактори «Світського життя» запропонували різним зіркам підмінити її. Як тільки Різатдінова отримала від них повідомлення, відразу відповіла ствердно.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

«До ефіру я серйозно готувалася - багато розмовляла сама з собою біля дзеркала, жестикулювала і практикувалася. Катя прекрасна телеведуча, для мене вона приклад самореалізації і красивої мови, для багатьох жінок в нашій країні вона-приклад сильної особистості", - додала Анна, подякувавши всім причетних за можливість спробувати себе в ролі ведучої.

Анна Різатдінова, фото: Instagram
Анна Різатдінова, фото: Instagram

У коментарях її хвалять і відзначають, що їй вдається вчити українську мову – не варто опускати руки, краще продовжувати в тому ж дусі.

Нагадаємо, колишня олігарха Онищенка Різатдінова після "танців з зірками" видала своє нове кохання: "отримую задоволення"

Як повідомляв Знай.uа, найкрасивіша спортсменка України Дарина Білодід зізналася, як змінилося її життя в статусі мільйонерки: "Я не Свята"

Також портал Знай.uа писав, що українці жорстко розкритикували "Танці з зірками" після другого випуску: "як несправедливо!"